equipo de Investigación

Concepción Duro

Fotógrafa

Last Updated on 23 de enero de 2023 by ACPA

Graduada en Història de l’Art i Màster en Estudis Avançats en Història de l’Art per la Universitat de Barcelona i Tècnica Superior d’Arts Plàstiques i Disseny en Il·lustració. Centra els seus interessos en història de la fotografia local, recentment ha comissariat l’Exposició El Mataró de fa 100 anys. El fons fotogràfic Pineda del Museu Arxiu i ha publicat Els inicis de la fotografia a Mataró i El Fons fotogràfic Pineda del Museu Arxiu a la revista Fulls del Museu Arxiu de Santa Maria de Mataró.

Actualment porta a terme la documentació gràfica per a l’edició del llibre L’Abans: Recull gràfic de Mataró (1960-1992) i imparteix docència al Centre de Formació Aspasia Catalunya, impartint la formació dels mòduls Projectes i Disseny de Productes Editorials Multimèdia, en el CP Desenvolupament de Productes Editorials Multimèdia.

Fotògrafa professional freelance des del 2003, ha participat en diverses exposicions: Intèrpret-ARTS, Parelles Artístiques, Clandestinitats d’una càmera, Cossos, Mirades Il·lustrades, Fugint del Referent.

Credenciales

Dirección de Proyecto

Grupo ACPA

Copyright © 2024 ACPA